Paradise Island Resort – Surfers Paradise Del 1

2009


Sydney

20 Januari 07:00 - 25 Januari 19:00

Man kan nästan säga att det var här allt började. Början på resan uppför kusten med Daniel B, Björn, Niklas och Micke. Niklas la väll ribban redan andra dagen egentligen när han slog på en Uggla-låt (victoria, som sedan skulle bli vår pepplåt varje kväll på resten av resan.) Bytte till den låten och backar mot fönstret och råkar av misstag putta ner en ölburk på gatan utanför. Varpå det går två föräldrar med en barnvagn nedanför. Hon skriker att han ska komma ner omelebart. Han hinner inte enns ner till reception på Noahs hostel innan modern står och ringer till polisen och anklagar Niklas att siktat med flit att träffa barnvagen med en ölburk. Efter att vi allihopa gått ner och pratat med henne och honom lugnade dom senare ner sej. Men polisen kom och uppgifter av våran alkoholmissbrukare Niklas Lindqvist. Spenderade sedan den mesta tiden i Bondi med några få besök in till Sydney och Kingscross.


Coffs Harbour

26 Januari 05:05 -28 Januari 05:35

Coffs var väll lite av en miss att åka till på Australiens Nationaldag. En stad med 70.ooo invånare och vi märkte knappt av firandet. Vart istället en grillkväll med Hostelet där det serverades känguru-stek. En sådan måltid blir väll inte mer Australiensk. Precis innan vi skulle lämna Coffs kom vår kära Gittan ikapp oss. Från Melbourne till Coffs Harboure på en sträcka. 12 plus 10 timmar. För att senare åka till Byron Bay som är nästan 4 timmar bussfärd. Man kan inte bli annat än fruktansvärt imponerad.


Byron Bay

28 Januari 09:00 - 31 Januari 10:25

Byron Bay är ett mecka för surfare där surfare världen över har samlats sedan 1960-talet. Det förstår man när man ser alla tatuerade solbrända damer och herrar komma springande med surfbrädor i högsta hugg.

Hinner inte skriva så mycket mer för nu sticker jag och Mickelito ut på Stilla havet en månad. men skriver resten av östkustresan ute till havs om internet finns.

http://www.facebook.com/album.php?aid=110673&id=698575830&l=47d7d

"I februari var det bottenfryst i mälaren Götgatan var grå och kall av seklets värsta vinter. Det var tungt, att gå"


Frasier Island


























































































Kommentarer
Postat av: Far

Grattis på 21-årsdagen.

2009-03-15 @ 09:09:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0